La Clandestina
L'escola L'escola Agenda partitures contacte

DESCARREGA'T EN FORMAT PDF
EL FULL D'INSCRIPCIÓ

Aquest curs que comencem tindrem novetats en quant a les assignatures. Com ja sabeu l’assignatura de llenguatge musical és fonamental per a tocar qualsevol instrument, fa dos anys que l’hem implantada a l’escola i el resultat ha sigut molt bó, fins i tot els mateixos professors han notat l’evolució dels alumnes.

Enguany afegirem dins de la ratio de classe un apartat dedicat a Cor.

-Si hi ha algún alumne que ha realitzat altres cursos de llenguatge musical a qualsevol altra escola de música, deurà portar un certificat del respectiu centre acreditant l’últim curs aprovat, de tota manera el professor decidirà si està per a fer algún curs de l’assignatura de llenguatge o no.

-També tenim la classe de Conjunt Instrumental, (a partir del 2on curs d’instrument, cal dir que aquesta classe de conjunt la regala la Colla La Clandestina) que és una preparació per a tocar en grup i un pas abans d’entrar en la Colla, ja que per entrar en la Colla cal tindre una formació musical mínima, incluida la de llenguatge musical, i aquests mínims coneiximents seràn marcats pel DIRECTOR de la Colla i el claustre de professors.

MENSUALITATS

Les mensualitats seran abonades en efectiu el primer dia de cada mes al respectiu professor.

 L’import de 10€ de matricula es farà efectiu al presentar el full d’inscripció.

Instrument + llenguatge musical: 40€
Dos instruments + llenguatge musical: 70€

Les classes seran de 30 minuts l’instrument i 90 minuts el llenguatge musical a la setmana.

Recordem que continua vigent el descompte per tindre més d’un membre familiar a l’escola.
- 2on membre: 25 %
- 3er membre: 50%

PRESENTACIÓ DEL FULL DE MATRICULA

Aquest full d’inscripció es deurà de portar el més prompte possible a qualsevol mestre de l’escola, o membre de la junta directiva. Ens podeu trobar tots els dijous a partir de les 22.00 al parc de bombers, a l’assaig de la Colla. Pròximament s’informarà quin día farem la reunió informativa i de presentació del curs.

TELÈFONS D’INFORMACIÓ:

Fernando Moya: 615279495
Josema Bataller: 680228642
Paco de Domingo: 676503989